Smart Elektro AS
40 62 32 00
Karihaugveien 89
1086 Oslo
Man-Fre: 08:00 - 16:00
Smart City Store
40 62 32 00
Torvet 5
2000 Lillestrøm
Man-Fre: 08:00 - 16:00

Ta kontakt

Direkte: 40 62 32 00

service@smartelektro.no

eller se vår kontaktside

Smart hjemmebelysning

Våre elektrikere har solid faglig bakgrunn og erfaring med -forskjellige -belysningsmiljøer. Vi hjelper deg med riktig valg av løsninger slik at belysningen løser både funksjonelle og visuelle behov og ønsker.

Høy kompetanse

Smart Elektro samarbeider med flere -anerkjente leverandører på lyssiden. Vi leverer alle typer løsninger, inkludert LED-belysning. Våre -elektrikere og prosjektledere har høy -kompetanse på en rekke styringssystemer og vi leverer det nyeste av både kablede- og trådløse systemer.

Lavere kostnader

Velger du riktige belysnings-løsninger kan du spare opptil 80 prosent av dine -energi-kostnader. Investerer du i -energi-besparende belysning nå, kan det spare deg for mange tusen kroner i reduserte strømutgifter.

Vi utfører lysberegninger på alle typer prosjekter.

Tips om hjemmebelysning

Lyset er en av faktorene som har størst -betydning for hvordan hjemmet ditt oppleves. I ett og samme rom skal lyset tilfredsstille både behovet for godt arbeidslys og lys som gir en god atmosfære og hygge.

Smart Elektro har lang erfaring med de ulike behovene for lys i hjemmet. Det finnes en rekke løsninger vi gjerne diskuterer med deg for å løse dine ønsker og behov. Bruk av dimmere og lysstyrings-systemer gir deg i tillegg best mulig utnyttelse av lampene du velger.

Last ned produktark (PDF)

Se også smarte løsninger for ditt hjem i denne introduksjons videoen.