Smart Elektro AS
40 62 32 00
Karihaugveien 89
1086 Oslo
Man-Fre: 08:00 - 16:00
Smart City Store
40 62 32 00
Torvet 5
2000 Lillestrøm
Man-Fre: 08:00 - 16:00

Kontakt Harald

Prosjektleder avd. service infra/næring

Telefon: 90 03 73 75

E-post: harald@smartelektro.no

Reduser brannfaren med el-kontroll

Det ligger mye trygghet i en gjennomgang av det -elektriske -anlegget i ditt hjem. Vi har godkjente kontrollører for -brann-forebyggende el-kontroll.

Serviceavtale

Økt brannsikkerhet Over tid slites det elektriske anlegget og dette øker risikoen for elektriske feil. Fire av ti branner skyldes feil i det elektriske anlegget. Vi anbefaler deg å ta en el-kontroll for å øke brannsikkerheten i din bolig. Kontrollen omfatter en systematisk gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter og brytere.

Oppussing

Oppussing av boligen er en god anledning til å sjekke det elektriske anlegget. Gjør du dette tidlig i prosessen slipper du å gjøre utbedringer etter at oppussingen er ferdig.

Spar penger

En el-kontroll gir ikke bare trygghet i forhold til brannsikkerhet, det lønner seg også økonomisk.

Gjennomfører du en godkjent el-kontroll på det elektriske anlegget og utbedrer feil og mangler, kan du få opptil 20% rabatt per år på bolig- forsikringen hos de fleste forsikringsselskaper.

Priser el-kontroll

Leiligheter: fra kr. 1.900 inkl mva
Eneboliger:fra kr. 2.600 inkl mva

Kontrollene er iht. krav fra forsikringsselskapene og må ikke forveksles med andre type kontroller som tilbys i markedet. Be om befaring av en av våre sertifiserte elektrikere, så finner vi frem til en løsning som passer deg – både teknisk og prismessig.

Last ned produktark