Smart Elektro AS
40 62 32 00
Karihaugveien 89
1086 Oslo
Man-Fre: 08:00 - 16:00
Smart City Store
40 62 32 00
Torvet 5
2000 Lillestrøm
Man-Fre: 08:00 - 16:00
Send oss en forespørsel

Internkontroll

Kontakt Erik

Internkontrollør – avd. service infra/næring

ICT sertifisert i termografering

Direkte: 92 69 46 01

erik@smartelektro.no

eller se vår kontaktside

Internkontroll for borettslag og sameier

Mange borettslag og sameier har gamle og underdimensjonerte elektriske anlegg. Smart Elektro kan hjelpe med oppgradering og systematisk vedlikehold av det elektriske anlegget. Det gir deg forutsigbarhet i driften og dokumentasjonen du behøver.

Nye og effektive systemer

Internkontroll handler om etablere sikkerhets- rutiner for å unngå skade på mennesker og eiendom. Smart Elektro utfører kontroll på våre kunders el-anlegg, brannvarslingsanlegg og nødlysanlegg. Vi bruker et nytt web-basert IK system for å lette kontroll og oppfølgingen av anleggene. Våre DNV sertifiserte kontrollører utfører brannforebyggende kontroller i henhold til forsikringsselskapenes krav.

Internkontrollsystemer for gårdeiere, næringseiendommer, borettslag og sameier (HMS) Internkontroll er lovpålagt i Internkontrollforskriften. Hvis ditt borettslag/sameie har mottatt avviksrapport på den elektriske installasjonen eller manglende HMS fra DLE, kan vi utbedre og lukke avvikene.

Mange branner starter i hovedtavler, sikringsskap og annet utstyr. Vi utfører termografering for å avdekke temperaturavvik rundt viktige installasjoner. Smart Elektro har DNV og ITC sertifiserte termografører, slik forsikringsselskaper i Norge krever.

Last ned produktark (PDF)