Ta kontakt

Direkte: 40 62 32 00

service@smartelektro.no

eller se vår kontaktside

Smart belysning for hjem og borettslag

Våre elektrikere har solid faglig bakgrunn og erfaring med -forskjellige -belysningsmiljøer. Vi hjelper deg med riktig valg av løsninger slik at belysningen løser både funksjonelle og visuelle behov og ønsker.

 

Lys skaper trivsel og god stemning

Det er mange hensyn å ta når de forskjellige rommene i et hjem skal belyses, og de forskjellige rommene i hjemmet krever ulik type belysning.
Lyset er en av faktorene som har størst betydning for hvordan hjemmet ditt oppleves. I ett og samme rom skal lyset tilfredsstille både behovet for godt arbeidslys og lys som gir en god atmosfære og hygge. vi kan dele belysning inn i tre grupper

 

  • Allmennbelysning: lys for dagligdagse gjøremål
  • Effektbelysning: lys som fremhever spesielle trekk i omgivelsene
  • Dekorasjonsbelysning: lys som gleder øyet

 

Smart Elektro har lang erfaring med de ulike behovene for lys i hjemmet. Det finnes en rekke løsninger vi gjerne diskuterer med deg for å løse dine ønsker og behov. Bruk av dimmere og lysstyrings-systemer gir deg i tillegg best mulig utnyttelse av lampene du velger.

 

Utebelysning for hjem og borettslag

Utebelysning for ditt hjem eller felles areale kan være like viktig som innebelysningen din. Et godt utgangspunkt for belysning av inngangsparti, oppholdsareal, fasade med mer, kan være å tenke praktisk. Hva bør du se når du beveger deg gjennom fellesarealet? Søppelkasser og postkasser, port, gangvei,  garasjer, inngangsdør samt alle trapper. Er bakken deres bratt? eller blir det kanskje glatt der om vinteren? Alle disse stedene kan det være greit med lys.

Smart Elektro har også bred erfaring når det kommer til estetisk og smarte løsninger for utebelysningen. Dette kan gjøre en stor forskjell i opplevelse, utseende og bruk av ditt/deres uteareale.

 

Høy kompetanse

Smart Elektro samarbeider med flere anerkjente leverandører på lyssiden. Vi leverer alle typer løsninger innen belysning. Våre elektrikere og prosjektledere har høy kompetanse på en rekke styringssystemer og vi leverer det nyeste av både kablede- og trådløse systemer.

Vi kan koble ditt lys opp mot dine smarthusløsninger, les også mer om dette her

 

Lavere kostnader

Velger du riktige belysnings-løsninger kan du spare opptil 80 prosent av dine -energi-kostnader. Investerer du i -energi-besparende belysning nå, kan det spare deg for mange tusen kroner i reduserte strømutgifter.

En type pære som hjemper mye med dette er LED-pæren, som er en robust lyskilde med svært lang levetid. Dette gjør at den gjerne blir foretrukket fremfor halogenpæren. LED-pæren gir et svært godt lysutbytte, har lang levetid, og fås i forskjellige fargetemperaturer.  Det kan være store kvalitetsforskjeller på LED og vi anbefaler at omskiftning til LED gjøres i samråd med profesjonelle. For å sikre feilfri funksjon. Her kan smart hjelpe med sin ekspertise, og gjennom våre sammarbeidspartnere vil vi kunne tilby deg den beste kvalitet på jobben som utføres.

Vi utfører lysberegninger på alle typer prosjekter.

Kontakt oss for en uforpliktende prat angående ditt belysningsbehov.

 

Last ned produktark her (PDF)

Se også smarte løsninger for ditt hjem i denne introduksjons videoen.