Kontakt Amund

Avd. leder service infra / næring

Telefon: 99 64 08 30

E-post: amund@smartelektro.no

Fremtidens energikilde for boliger og næringsbygg!

 

Smart Elektro leverer komplette anlegg for solenergi hos næringsbygg og boliger!

Vi er det naturlige førstevalget for alle som tar klimautfordringen på alvor og som vil være en del av løsningen. De som velger sol som energikilde nr. 1 og som ønsker en kompetent, langsiktig og ansvarlig partner i valg og installasjon av anlegget.

Vår leveranse er en totalpakke, vi gjør hele jobben fra start til slutt. Dette ved montasje av solcellepanelene, elektrisk installasjon i sikringsskapet, idriftsettelse og dokumentasjon.

Smart Elektro er behjelpelig med å melde inn bytte av strømmåler på vegne av eier mot netteier. Vi bistår også i søknad om støtte for tiltaket mot ENOVA eller ENØK fond som gjør at du kan motta subsidier for installasjon av solenergianlegg. Her er det penger å hente!

Vi har samarbeid med FUSen på næringsbygg og boliger, for å kunne gi deg det solenergianlegget du trenger.

«Vi har hatt gleden av å bygge flere store solkraftanlegg sammen. SmartElektro har gjennom disse vist dyktighet, fleksibilitet og profesjonell gjennomføring.»

Jens Hetland – FUSen

 

Hvorfor solenergi?

Solenergi Smart elektro, næringsbygg

Solenergi er gratis, fornybar, og det er rikelig av den. Her i Norge varierer solinnstrålingen mye avhengig av årstid. I perioden mars til oktober kan solenergi være en viktig bidragsyter til energien du skal bruke. I tillegg blir den levert der den skal benyttes – rett til ditt bygg.

Solenergi bidrar til:
 • Et miljøvennlig bygg som produserer egen fornybar energi.
 • Bedre energikarakter og energifarge i energimerkeordningen.
 • Lavere energiutgifter over solcelleanleggets levetid.

 

Dine muligheter for montering av Solenergianlegg?

Se solkart.no – her kan du bare taste inn din adresse og se om ditt hus egner seg for å installere et solenergianlegget.
Vi tar forbehold om tilpassinger i pris og energimodellen, (kan være avvik) og vi vil i de fleste tilfeller å ta en uforpliktende befaring for at vi skal kunne gi deg ett eksakt tilbud på din bolig

Smart Elektro er medlem av OREEC og vi har leveranser på solenergianlegg fra de beste leverandørene i markedet!

Se også tipsheftet fra Grønn bygg allianse!

 

Hvor kan jeg montere mitt Solcelleanlegg?

 • Solcelleanlegg for flate tak
  Flate tak gir de mest kostnadseffektive solenergianleggene. Installasjonene er enkle og krever lite vedlikehold
 • Solcelleanlegg for vegg og fasader
  På våre nordlige breddegrader står sola lavt og solcelleanlegg på vegg kan gi gode muligheter for produksjon av solenergi.
 • Solcelleanlegg for skråtak
  Skråtak vendt mot sør gir de beste produksjonsforholdene for sol i Norge, og mange tak kan monteres effektivt og rimelig.
 • Energilagring og batterier
  Kombinér solenergi med batteri for å lagre overskuddsenergi til forbruk om natta på sommeren. Solenergi kombinert med energilagring gir nye muligheter.
 • Andre tjenester
  Vi kan levere mange ulike tjenester innen solenergi og energianalyse.

 

Referanse anlegg


ASKO Kalbakken

her leverte Smart Elektro to anlegg/bygg med henholdsvis 1100 kW effekt og 800kW installert. Det er installert i overkant av 7000 solenergipaneler.ASKO har ambisjon om å bli bærekraftig – klimanøytral. Det betyr at de skal ha fokus på energieffektiviserende tiltak og ikke minst fornybare ressurser.

 

 

 

 

 

 


Fossum Barnehage

Smart Elektro, Fossumbarnehage solcelle

 60kW installert effekt. Dette har blitt en av de smarteste barnehagene i Norge og den leverer mye av strømmen de bruker der gjennom solen.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Last ned Produktark her (PDF)