Kontakt Amund

Direkte: 99 64 08 30

amund@smartelektro.no

eller se vår kontaktside

En sikrere arbeidsdag

Smart Elektro har lang erfaring med å modernisere og driftsikre elektroløsninger innen data, spredenett og UPS.

Spredenett er kabler for telefoni, data og antennesystem. Nettet er konstruert slik at du kan sette i drift forskjellig utstyr uten å måtte kable om eller legge opp nye kontakter. Spredenettets synlige del er kontaktene montert i rommene. Disse er standardisert for framtidige funksjoner. Spredenett er standardisert i kontormiljøer, men brukes mye også i boliger for håndtering av telefoni, pc, printer samt signalfremføring til TV og radio.

Vi er godkjent installatør på flere -system-løsninger og leverandørene våre stiller også krav til dette.

UPS – en sikker investering

Flere forsikringsselskap krever UPS og overspenningsvern installert for at forsikringen skal gjelde ved skade på data og elektrisk utstyr. Mange bedrifter opplever at det oppstår forstyrrelser i skjermbilder eller at maskinparken av ulike årsaker kobler ut. Dette er som regel målbare og håndterbare utfordringer som vi kan bistå med å løse.

Nødstrøm/UPS Risikovurdering er et viktig punkt i Internkontroll-forskriften. Hvilke konsekvenser kan et nett-utfall få i din bedrift? Et nett-utfall vil raskt medføre høye kostnader i form av ikke-produktiv tid. Flere sårbarhetsanalyser, blant annet fra FFI og Sårbarhetsutvalget, viser at sviktende pålitelighet i strømforsyningen av ulike årsaker må påregnes i fremtiden.

Et nødstrømanlegg kombinert med online UPS vil gi stabil spenning i lang tid. Vi kan sammen med de største UPS leverandørene i markedet tilby komplette pakker med risikovurdering, installering (turn key) og finansiering. Last ned produktark (PDF) Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende pristilbud