Solenergi

Nøkkelen til ren energi. Solenergi er betegnelsen på all energi som solen produserer og avgir gjennom stråling. Sol er en gratis, miljøvennlig energikilde som også er fornybar. Vi sier derfor at solenergi er fremtidens energikilde for boliger og næringsbygg

Solenergianlegg

Privat

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Bedrift

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Har du spørsmål?

Vi kan svare på alt inne solenergi, send oss en melding via vårt kontaktskjema

Fri energikilde

Solenergi er en ubegrenset energikilde. Solen produserer daglig nok energi for å fylle dagens energibehov i verden.

I motsetning til fossile kilder, vil ikke solenergi ta slutt på lang tid. Den eneste begrensningen solenergien har, er vår evne til å utnytte elektrisiteten på en kostnadseffektiv og enkel måte.

Fornybar

Solceller som brukes for å hente ut solenergien, slipper ikke ut en eneste klimagass i atmosfæren. 

Solen produserer til daglig mer energi enn vi trenger, og er vår viktigste energikilde når vi nå skal ta overgangen til ren og fornybar energi

Hva kan solenergi gjøre for ditt bygg?

I perioden mars til oktober kan solenergi være en direkte bidragsyter til energien du bruker – levert der den skal brukes, rett til ditt bygg.

 

Solenergi vil bidra til:

Dine muligheter for montering av Solenergianlegg?

Se solkart.no – her kan du bare taste inn din adresse og se om ditt hus egner seg for å installere et solenergianlegget.


Vi tar forbehold om tilpassinger i pris og energimodellen, (kan være avvik) og vi vil i de fleste tilfeller å ta en uforpliktende befaring for at vi skal kunne gi deg ett eksakt tilbud på din bolig

Smart Elektro er medlem av OREEC og vi har leveranser på solenergianlegg fra de beste leverandørene i markedet!

Se også tipsheftet fra Grønn bygg allianse!

Referanse anlegg

ASKO kalbakken

Smart Elektro leverte to anlegg/bygg med henholdsvis 1100 kW effekt og 800kW installert. Det er installert i overkant av 7000 solenergipaneler til ASKO kalbakken.

ASKO har ambisjon om å bli bærekraftig – klimanøytral. Det betyr at de skal ha fokus på energieffektiviserende tiltak og ikke minst fornybare ressurser.

Fossum Barnehage

60kW installert effekt. Dette har blitt en av de smarteste barnehagene i Norge og den leverer mye av strømmen de bruker der gjennom solen.

 

Har du spørsmål?

Vi kan svare på alt inne solenergi og andre elektro spørsmål.