Økonomisering

Moderne hjem har ofte økt belastning samt mer elektronisk utstyr som gamle sikringsskap ikke er dimensjonert for. Et nytt sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern gir økt trygghet.

Har du spørsmål?

Vi kan svare på alt inne elektro.

Brannforebyggende

Nytt sikringsskap er et av de mest brannforebyggende grepene du kan gjøre i ditt hjem.

Gamle sikringsskap er en av de største brannfellene i et hus. Slitasje kan føre til varmgang og i noen tilfeller brann, da vil et nytt sikringsskap bidrar til et tryggere hjem for deg og din familie.

Enklere hverdag

Eldre sikringsskap har normalt smeltesikringer i porselen. Disse sikringene må byttes når de går, dette tar mye tid og koster penger når sikringen først går.

Med sikringsskapene vi i Smart installerer, får du automatsikringer som er enkle å betjene, det er bare å “knipse” dem på igjen. 

Du trenger ikke å frykte berøringsskade, være usikker på hvilken sikring som er gått eller tenke på reservelager av sikringer.

I ditt nye sikringsskap, får du også lysdioder som gjør det lett og holde oversikten over alle de forskjellige kursene. 

Da kan du lett sjekke om alle diodene lyser grønt, bare ved å titte raskt inn i skapet. Deretter kan du fortsette med dagen din, uten noe mer stress og bekymringer.

Jordfeilautomater og overspenningsvern

Et alternativ til èn jordfeilbryter er å montere jordfeilautomater. Det betyr at hver kurssikring har integrert jordfeilbryter. 

Ved jordfeil på en kurs, er det bare denne kursen som slår ut. Vi anbefaler også å montere overspenningsvern. Dette beskytter elektronisk utstyr mot lynnedslag og overspenninger fra nettet.

Smartere sikringsskap

Med de morderne sikringsskapene Smart Elektro kan montere hos deg. Har du også muligheten til å koble skapet opp mot dine smarthus løsninger. 

Dette gjøre at du kan få beskjed over telefonen hvis sikringen i fryser, boblebad, kjeller med mer går. Dette øker sikkerheten i ditt hjem og du vil oppdage eventuelle feil med en gang.

Les mer om smarthjem løsninger for ditt hjem her

Priser

Det finnes mange ulike typer sikringsskap. Enkle skap med fire til fem utgående kurser, koster fra kr. 8 000,- inkl. mva. 

Dette prisbildet avhenger av ditt anlegg og behov. Vi anbefaler en brannforebyggende elkontroll før vi eventuelt bytter skap. 

En slik kontroll vil avklare forhold rundt ledningsnettet slik at dere får en riktig dimensjonert og sikker totalløsning for deres behov.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat angående ditt sikringsskap.

Relevante artikler

Solenergi

Nøkkelen til ren energi. Solenergi er betegnelsen på all energi som solen produserer og avgir gjennom stråling. Sol er en gratis, miljøvennelig energikilde som også er fornybar. Vi sier derfor at solenergi er fremtidens energikilde for boliger og næringsbygg

Elbil lader Zaptec borettslag

Elbillading

Ønsker du rask lading av din elbil og i tillegg være tryggere en tradisjonell stikk kontakt, er installasjon av en elbil lader en god idè. Lading fra stikkontakt tar ikke bare lang tid, men konsekvensene av dette kan også være fatale

Fremtiden i fokus

Vi er levende opptatt av å se fremover for å møte våre samarbeidspartneres stadig økende behov for skikkelig håndverk.