Elektrotjenester for næringsliv og offentlig virksomhet

Smart Elektro tilbyr i praksis alt av produkter og tjenester knyttet til elektriske installasjoner og svaksstrømsinstallasjoner. Vi betjener kunder både i offentlige og private virksomheter. Kompetansen omfatter både svakstrøm- og sterkstrømsanlegg, og våre medarbeidere har lang erfaring med store og omfattende prosjekter.

Smart Elektro har lang erfaring med installasjon av brannvarsling og nødlysanlegg både for offentlige bygninger og næringsbygg. Vi leverer moderne og driftssikre elektroløsninger innen data, spredenett og UPS og tilbyr effektive løsninger innen energiøkonomisering. Smart belysning kan bidra til bedre arbeidsmiljø og lavere strømregning.

Vi foretar den lovpålagte internkontrollen av det elektriske anlegget i bedrifter. Dessuten kan vi tilby en serviceavtale som sikrer maksimal driftssikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegg.

Totalentreprise

Smart Elektro utfører totalentreprise gjennom rådgiving, planlegging, anbudsregning og prosjektledelse. Vår Teknisk totalentreprise sørger for at du får en lettere oppgave med ferdigstilling av ditt prosjekt, vi gjør alt. Gjennom mange år har Smart opparbeidet mye erfaring og ekspertise innen totalentreprise. Les mer om dette her.

Miljørettet fremtid

Smart Elektro er også en godkjent miljøfyrtårn bedrift. Dette gjør at du i tillegg til du får en høy kvalitet på arbeidet som utføres, vet dere også at firmaet som benyttes tenker på fremtiden. Vi vil også ha løsninger som kan hjelpe din bedrift å bli mer miljøvennlig og energi effektivt. Spar miljøet og spar penger. les mer om hva et miljøfyrtårn betyr her.

Energi effektivitet

Oppgradering av belysning, ventilasjon, montering av solcellepanel og andre løsninger gjør at dere som bedrift kan få et mer energi effektiv bygg og bedrift. Bedriften kan etter relativ kort tid tjener inn kostnadene. Besparelsene kan være opp mot 90%.

for mer informasjon og uforpliktendebefaring kontakt oss.