Energispar

Vi i Smart Energispar skal hjelpe deg med å finne de smarteste løsninger for å redusere energikostnadene, øke komforten og en gi deg en grønnere hverdag.

Det skal fokuseres på bærekraft, miljø og kunnskap som gir rask inntjening for kunden på våre leveranser.

Næringsbygg-sameier-borettslag

Det er kan være store
besparelser i å investere i tiltak som kan gi betydelige reduksjon av
energiforbruket.

Vi har eksempler på bygg som har hatt besparelser på 20-30% og
nedbetaling på 2-3 år. I tillegg kan du oppnå en høyere energiklassifisering
som igjen kan øke verdien på eiendommen din.

Energirådgivning for næringsbygg prises på etterspørsel, til
konkurranse dyktige priser.

Vi skreddersys etter deres
behov og ønsker. 

Energirådgivning

Energirådgivning inkluderer befaring, energiattest og tiltaksplan/tilbud for oppgradering. 

Tiltaksplanen vil vise hvordan man kan redusere energiforbruket og hvilke støtteordninger som kan være aktuelle for deg. 

Dersom du ønsker å gå for tilbudet du har mottatt er det ytterligere muligheter for støtte fra Enova.

Kontakt en av våre energirådgivere på: 

frank@smartelektro.no
459 02 995

Smart Energispar tilbyr

Vi hjelper deg med å utarbeide oversikt over tiltak ditt hus/bygg kan gjøre for å effektivisere energiforbruket og spare penger. Det er ofte stort potensiale i eksisterende bygg. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Det finnes en rekke tiltak du som eiendomseier kan gjøre for å spare penger på energi. Ved en befaring av en våre energirådgivere kan du få informasjon på de mest effektive måtene å energieffektivisere ditt bygg. Du kan redusere både energiforbruket og redusere dyre effekttopper.

Gir deg kontroll over byggets energi forbruk.

Styrer og overvåker ditt anlegg og tilpasser forbruket 

Med bytte til LEDlys kan du sammen med Sensor styring nesten redusere forbruket med 90%

Sensor styring på lys systemet din lar deg ha lyset på når det trengs, men med en gang du ikke har behov kutte lyset for å spare kostnader

Elbillading vil gi ditt bygg en helt særegen verdi. Leieboere og ansatte vil ha muligheten til å tenke miljø til jobb. Det kan også være en inntektskilde hvis du ønsker å åpne opp for dette.

Solenergi er den raskest voksende energikilden i dag. Med et Solenergianlegg vil du kunne dra nytte av fornybar energi rett til ditt bygg.

Smart Elektro har montert noen av Norges første elbuss anlegg og har blant annet jobbet med Norgesbuss for elektrifisering av buss transporten i hovedstaden.

Vi har i en årrekke levert det nyeste av Smarthus teknologi og har kompetanse på alle områder innen for smart hus

Med termografering får du en effektiv måte og vise varmetap i et bygg, du vil kunne gjøre enkle tiltak for å spare energi. Smart Elektro har sertifiserte termografører.

Energieffektivisering, energispar

Relevante artikler

Elbil lader Zaptec borettslag

Elbil lader

Installasjon av elbil lader gir deg økt trygghet, det sparer deg for tid og ikke minst kan det gi deg lavere kostnader ved lading av din elbil. Smart Elektro installerer elbil lader hos privatpersoner, borettslag/sameier og i næringsbygg

Hva kan solenergi gjøre for ditt bygg?

Nøkkelen til ren energi. Solenergi er betegnelsen på all energi som solen produserer og avgir gjennom stråling. Sol er en gratis, miljøvennelig energikilde som også er fornybar. Vi sier derfor at solenergi er fremtidens energikilde for boliger og næringsbygg