Jobb hos oss

Smart Elektro ble etablert i 2002 og er eid og drevet av de ansatte. Bedriften har i dag over 65 ansatte med bred kompetanse innen elektro. Vi leverer svakstrøm- og sterkstrømtjenester til næringsmarkedet og private. Smart Elektro tilbyr alt fra el-sjekk til totalentreprise. 

Vil du bli en av oss?

Play Video about En elektriker

Søk på stilling

Smart Elektro har stadig økende aktivitet og trenger flere dyktige elektrikere som kan ta ansvar i oppdrag.

Er du en flink elektriker, som kanskje trenger nye utfordringer? Vi jobber med fremtidsrettet teknologi og trenger flere entusiaster til forskjellige oppdrag innen ladestasjoner, service, nybygg, renovering, smarthusteknologi, prosjekter og mye mer. Har du lyst til å jobbe i et miljø hvor det er mye energi? Har du lyst til å jobbe i et stabilt selskap med flinke folk? I vårt team kan du jobbe med ting du kjenner fra før, men får også mulighet til å utvikle deg selv på nye områder. Ta gjerne kontakt om du vurderer å bytte jobb, og ser etter en stabilt og veldrevet selskap som har tingene på stell. 
Vi håper å høre fra deg!

Tjenester

Smart Elektro leverer alt av svakstrøm- og sterkstrømtjenester til næringskunder og private

internkontroll smart elektro as

Fokus

Smart Elektro leverer energieffektive løsninger og fokusere på sikkerhet for ansatte og våre kunder

Service

Smart Elektro har som mål å alltid levere høy  grad av service til våre kunder, vi har blant annet 24 t vaktavtale, hele året.

Elektriker i Lillestrøm
Elektriker lillestrøm

Innovativ

Vi har alltid fokus på utvikling av ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Flere av våre ledere har startet som lærlinger i firmaet.

Noen av våre kunder