Smarthus

Få en enklere og smartere hverdag. Smarthus løsninger er fremtiden innen hjemmeelektronikk. Dette er styringssystemer som tilfører det nyeste innen teknologi, som forenkler og forbedrer komforten i ditt hjem. Smarthus hjelper deg også med kontrollen over energiforbruket i huset og kan gjøre at du slipper unødvendige høye strømpriser.

Smarthus ekspert Anders Brenden

Har du spørsmål?

Vi kan svare på alt om smarthus.

Hva er et smarthus?

Et smarthus er en bolig som har fått installert teknologi for styring av ulike elementer i hjemmet. Styringen kan skje ved paneler i huset eller fra mobilen

De vanligste løsningene for å gjøre ditt hus om til et smarthus, gjør så du kan styre lys, lyd og varme.Du kan velge å styre hver enhet for seg, eller du kan få laget oppsett som setter flere smarthus tjenester sammen i system. 

Lag funksjonen ”husvask” som slår alle lys på fullt eller “natta” som slår av alle lys som står på, mens “romantikk” demper belysningen, og valgt musikk avspilles.Hvis du ønsker det kan systemet, tenne peisen for ekstra hygge, samt tar opp tv-programmene du går glipp av den kvelden. 

Dette er bare toppen av isfjellet for hva du kan få ditt smarthus til å gjøre. Vi i Smart Elektro kan hjelpe deg med realisering av dine drømmer.

Smarthus form

Smarthus sikkerhet

Koble til ulike sikkerhetssystemer til ditt smarthus, er alt låst? Husket du lukke vinduet. Alt dette kan du få inn i ditt smarthus.

Talestyring

Sett opp ditt smarthus til å styres via tale, det finnes flere løsninger for dette på markedet. Vi har programmert de fleste løsningene som finnes

Begynn i det små

Med en smarthusløsning kan du starte lite og bygge på lag for lag. Ditt Smarthus kan bli smarte og smartere ettersom behovet for det dukker opp

Smarthus strømstyring

Sett opp ditt smarthus til å bruke strøm når du selv ønsker det. Du kan styre unna de dyreste timene i døgnet, sette opp så elbilen lader om natten.

Smarthus varme

Varmestyring - Smarthus​

Med ett sentralstyrt varmestyringssystem vil du ha full kontroll på temperaturen og forbruket på varme i hjemmet. Ha kontroll uansett hvor du befinner deg eller hva du gjør.

Hvor varmt eller hvor kaldt du ønsker det, styrer du selv. Du bestemmer når varmen eller avkjølingen skal begynne, er dette et fast tidspunkt kanskje? Varm huset opp før du kommer hjem en kjølig kveld i desember. Eller kontroller forbruket på varmen når du ikke er hjemme.

Alt styrer du enkelt via telefonen eller nettbrett.

Lysstyring - Smarthus​

Vurdere du å gjøre ditt hjem smart? De fleste som starter på et smarthus begynner med lysstyringen. Smart lysstyring gir deg full oversikt og kontroll over belysningen i ditt hjem.

Med lyset satt opp i et smarthus system, kan du møte alle dine behov til enkel styring av lys. Det kan gjøres gjennom sensorer, tidsinnstillinger og satte senarioer.

Dette gjøre at du får full kontroll, muligheten til å enklere spare strøm og en hverdag som er mer sømløs.

Smarthus løsninger
Smarthus styring

Komplett smarthus løsning​

Dersom du er ute etter en komplett smarthus løsningen kan det lønne seg å installere varme og lysstyring fra en produsent. Da vil komponentene kunne fungere best mulig sømløst sammen fra samme app på telefon eller nettbrett.

Flere og flere systemer åpner nå opp for tilkobling av andre produkter, så om du skulle ha flere typer systemer for f.eks talestyring, lyd og bilde, kamera overvåkning vil dette kunne gjøre at det blir litt mer jobb med å sette opp systemet ditt.

Hva annet kan et smarthus gjøre?

Automatisk regulering av varmen, med et smarthus system kan du sette det opp til å automatisk regulere varmen slik at det alltid er samme temperatur i rommet til ønskede tidspunkter

Styre både innvendige og utvendige persienner. Smarthus kan settes opp med sensorer som kan automatisere solavskjermingen til å gå automatisk opp eller ned avhengig av solforholdet.

Integrere både TV, dekoder og forsterker. smarthus løsning for dette kan oftest kobles rett opp mot nyere TV’er

Brannalarmen, Kaffevakt, komfyrvakt osv.

Smarthus systemet ditt kan kobles opp mot talestyringsenheter som Google Home og Amazone Alexa

Ditt smarthus kan gi deg direkte beskjed dersom strømmen går, vannlekkasjesensoren med mer.

Smarthus teknologi

Talestyring | Smarthus

Flere og flere søk og handlinger digitalt bruker i dag talestyring. i 2020 beregnet de at 3,5 milliarder av søkene som ble gjort på Google ble gjort via talestyring. Vi ser også denne trenden når det kommer til Smarthus løsningene hos våre kunder. Ta kontakt med oss om du ønsker talestyring koblet til ditt smarthus. 

Sinnasnekker`n får Smarthus

I vår lille miniserie i samarbeid med Eaton kan du se Otto Robsahm, også bedre kjent som Sinnasnekker`n.
Her utforskes smarthus teknologien og hvordan dette kan endre hverdagen til det bedre.

Smart City Store Lillestrøm

Skap et bedre innemiljø i din bolig. Hos Smart City Store finner du produkter og løsninger med moderne funksjonalitet. 

Vi tilbyr Smarthus-løsninger, som gir din bolig høyere sikkerhet og komfort. I tillegg får du mulighet til å detaljstyre ditt elektriske forbruk og spare strøm og penger.

Besøk showroomet vårt på Torvet 5 i Lillestrøm Smart City Store og se hvor enkelt det er å styre et smarthus.

Vi har laget ferdige pakker for din bolig, som enkelt kan utvides med flere nyttige produkter og løsninger med god funksjonalitet.