Elektriker Oslo og Viken

Smart Elektro levere alle typer elektriker tjenester innenfor Oslo og Viken, vi har prosjekt avdeling som tar på seg store elektroinstallasjoner i næringsbygg og service avdeling som håndtere mindre elektriske oppdrag.
Vi har hovedkontorer på Karihaugen og i Lillestrøm med over 70 ansatte elektrikere. Ingen oppdrag er for store eller for små – Ta kontakt i dag for en hyggelig prat med en av våre prosjektledere.

Elbil lader

Få økt trygghet, spar tid og penger med en smart elbil lader. 

Energispar

Smart Energispar hjelper deg med å finne de smarteste løsninger for å redusere energikostnadene i næringsbygg og borettslag.

Internkontroll

Alle type virksomheter må dokumentere rutiner for kontroll på det elektriske anlegget

LED belysning

Riktig belysning kan skape riktig stemning og humør i ditt hjem. Men også spare deg for store kostnader.

Bytte av sikringsskap

Gamle sikringsskap kan utgjøre en stor risiko for brann. Et bytte til ett nytt og moderne skap reduserer denne risikoen betraktelig.

Smarthus løsninger

Få en enklere og smartere hverdag med smarthus løsninger.

Elektriker svarer

Vi har samlet noen spørsmål og svar som enn elektriker ofte får. 

Lurer du fortsatt på noe kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Kostnaden på en elektriker og en elektroinstallasjon varierer veldig ut ifra hvilken type installasjon det er snakk om. Vi kan prise oppdrag på fastpris og vi kan prise etter medgåtte timer, men om du lurer på hvor mye en elektriker hos deg vil koste, anbefaler vi at du sender oss en melding via kontaktskjemaet vårt. Da kommer vi på en gratis befaring eller gir deg en pakke pris for installasjonen etter informasjonen du gir oss, og erfaring vi har fra tidligere installasjoner om oppdraget er relativt standard. Dermed får du en rask oversikt over hvor mye en elektriker faktisk koster.

 Vi skal være konkurransedyktige på pris – send oss en melding.

En elektriker har mange forskjellige arbeidsoppgaver og arbeidsdagene kan være varierte. I Smart Elektro har vi mange forskjellige avdelinger som jobber med mange ulike kompetanseområder. Det kan være alt fra automatikk, arbeid på spenningssatte anlegg, service elektrikere som arbeider med små og mellomstore installasjoner, kontroll av elektriske anlegg eller totalinstallasjon av komplekse dataanlegg. Hva en elektriker gjøre er ikke lett å svare på. Men det kan være mye og i Smart Elektro kan vi levere det aller meste.

Hvor lang tid en elektriker bruker på en installasjon er veldig avhengig av hvilken installasjon som skal gjøres. Bytte av en stikkontakt eller en lampe kan gå veldig raskt, da snakker vi kun om en time eller to. Men jo større og komplisert en installasjon blir jo lengre tid kommer elektrikeren til å bruke. Noen gang må det settes inn flere elektrikere for å utføre et oppdrag.

Lurer du på hvor lang tid en installasjon tar kan du sende oss en melding for et estimat på jobben som skal utføres.

Bytte av sikringsskap er noe en elektriker fra Smart Elektro kan bidra med. Dette burde ofte gjøres om din bolig har et gammelt sikringsskap. Gamle sikringsskap kan i værstefall utgjøre en stor brann risiko om det ikke er vedlikeholdt tilfredsstillende. Med et nytt og moderne sikringsskap vil du kunne risikoen betydelig for brann, nye automatsikringer har de siste årene blitt såpass sikre og automatiske at behovet for vedlikehold er minimalt. Sitter du med et gammelt sikringsskap i dag anbefaler vi at du sender oss en melding og får et uforpliktende tilbud på et bytte.

Les mer om sikringsskap her: https://www.smartelektro.no/sikringsskap/

Vi får ofte spørsmål som, «Kan jeg montere en stikkontakt selv?» hva kan man egentlig gjøre selv? Ofte kommer disse spørsmålene fordi håndverkere kan oppfattes som dyre. Men etter vår erfaring kan det veldig ofte blir enda dyrere og ikke bruke en fagopplært elektriker for å gjøre arbeid i hjemmet.

Grunnen til at fagarbeidere ofte kan oppfattes som dyre er mye grunnet arbeidet som gjøre noen ganger ikke ser så komplisert ut. Men en utdanning for å bli elektriker er lang, han eller hun har først 2 år med skole og utplassering. Før det er 2 år med lærlingtid der de alltid arbeider sammen med en som har fagbrev i elektro og er ansvarlig for installasjonen lærlingen gjør. Det er akkurat denne erfaring som bygges opp som gjør at en elektriker har muligheten til å utføre en installasjon som uten riktig faglig opplæring, kan være dødelig i de ytterste konsekvensene. Strøm kan være farlig. Vi anbefaler derfor at du gjør en nøye vurdering før du selv begynner å skru og endre på det elektriske anlegget ditt.

Noe som også bidrar til sikkerheten og noe du alltid får med etter en utført elektro installasjon fra Smart Elektro er samsvarserklæring. Dette er for å sikre deg som kunde mot at arbeidet som er utført er gjort i forhold til el og brannsikkerhet. Alle elektriske arbeid som er utført skal kunne dokumenteres med en samsvarserklæring. Smart Elektro bruker boligmappa og registrerer alt av dokumentasjon mot deg som kunde og din adresse, så når du trenger dokumentasjonen i forbindelse med et salg eller at du har fått en kontroll fra el-tilsynet. Vil du kunne finne dette digitalt.

Les mer om boligmappa her: https://www.boligmappa.no/

En elbil-lader kan variere veldig i pris i forhold til hvordan du bor, bor du i et større borettslag eller sameie vil de felles parkeringsplassene ha behov for en felles installasjon og ladebokser som snakker sammen som gjør at denne type ladere koster noe mer en ladere som skal stå i private garasjer eller andre steder der det bare er behov for 1-3 ladere.

Har du en privat parkeringsplass i en bolig eller garasje vil prisen på en standard pakke med installasjon og laderen inkludert ligge på rundt 15 000*. Men dette avhenger også veldig på hvor langt laderen skal stå fra sikringsskapet, hvor mange vegger som skal borres igjennom og andre faktorer.

Ønsker du mer informasjon rundt elbil lader klikk her: https://www.smartelektro.no/elbil-lader/

Om du har behov for en elektriker har vi en 24 timer elektriker vakt som alltid er tilgjengelig, 365 dager i året. Dette gjør at om uhellet skulle være ute vil vi kunne komme på relativt rask varsel og utbedre eventuelle feil som har oppstått.

Kontakt oss på telefon 40 62 32 00. utenfor kontortid (07:30 – 15:30) vil du automatisk komme til vår elektriker vakt der du får oppgitt minstepris for en vaktutrykning med vår elektrikervakt.

Har du spørsmål?

Vi kan svare på alt innen elektro.