18. oktober inviterer Smart Elektro til frokostseminar

Lysstoffrørets død, støtteordninger, strømkrise og energieffektive løsninger. Fremtiden er elektrisk!

Tirsdag 18.oktober kl08:30 inviterer vi igjen til et hyggelig frokostseminar med dagsaktuelle temaer. 

Kanskje litt dramatisk overskrift😉 men, det er faktisk en realitet. September 2023 blir det forbudt med salg av T8 lysrør og den tradisjonelle glødepæren.

Derfor har vi fått med oss SG Armaturen som vil hold et foredrag om “lysstoffrørets død”, hva skjer faktisk september 2023 og hvordan kan du være forberedt?

Oppsal Borettslag kommer. De har hele 597 boliger og nå har de investert i energieffektive løsninger som sol og energilagring, hvorfor? De vil fortelle litt om sine erfaring rundt dette.

Solmarkedet og støtteordningene knyttet til bærekraft har vært et hett tema den siste tiden, hvordan vil dette påvirke deg som eier eiendom eller drifter? Hvilke muligheter ligger det i markedet i dag?

Vi håper du finner dette interessant og at vi kan ta en god frokost sammen med litt fagprat. VELKOMMEN

Programmet og foredragsholdere finner du lengre ned.

Program

Når: Tirsdag 18.oktober 2022, Kl. 08:30 – 10:00 (frokost fra 08:00)

Hvor: Karihaugveien 89, 1086 Oslo

Pris: Gratis

Lysstoffrørets DØD!
- utfasing av T8 rør og glødepæren

Petter Hansen | KAM prosjekt SG

SG Armaturen er et norsk familieeid konsern som er en av landets største leverandører på kvalitetsprodukter innen lys og armaturer. 

De vil snakke litt om hvilke utfordringer du kan komme til å møte på når det ikke lengre blir mulig å selge eller kjøpe T8 lysstoffrør og glødepærer fra 1.september 2023 og hvordan dette kan løses. 

Hvorfor velger vi bærekraft?

Svein Kjellemo | Styremedlem Oppsal borettslag

Vil fortelle litt om prosessen og hvilke tanker de gjorde seg da de bestemte seg for å gå for bærekraftige løsninger med muligheten for å lagre energien de selv produserer med solceller

Støtteordninger, hvilke muligheter gir det til utvikling?

Pål Eriksen | Smart Elektro

Vil informere rundt de nye strømstøtte ordningene som åpner opp for muligheter innenfor energieffektivisering. Hva bør du gjøre i tiden fremover? 

Strømstøtte for bedrifter

Tenk bærekraft og fremtidsrettet - Sol produksjon kan gi rask gevinst

Sol | Smart Elektro

Med dagens kraftpriser er det få ting som det blir snakket mer om en sol produksjon og hvordan senke kostandene knyttet til strøm. Hvordan går man egentlig frem for å kunne utnytte denne muligheten?