Smarthus kampanje

Få en enklere og smartere hverdag med smarthus. Installasjon av smarthus kan også bidra til besparelse av energi og kan gjøre din bolig grønnere og mer energieffektiv. Det vil også kunne øke komforten i ditt eget hjem.

Få 20% på alle smarthus løsninger og installasjoner

I samarbeid med Romerike Sparebank tilbyr vi  alle deres kunder 20% rabatt på alle smarthus løsninger og installasjoner ved bruk av vårt kontaktskjema lengre ned på siden.

Tilbudet gjelder ut 2021

Hva er et smarthus?

Et smarthus er en bolig som har fått installert teknologi for styring av ulike elementer i hjemmet. Styringen kan skje ved paneler i huset eller fra mobil eller nettbrett via app løsning.

De vanligste løsningene for å gjøre ett hus om til et smarthus, er å sette opp systemer for å styre lys, lyd og varme. Du kan velge å styre hver enhet for seg, eller du kan få laget oppsett som setter flere smarthus tjenester sammen i system. 

Lag funksjonen ”husvask” som slår alle lys på fullt eller “natta” som slår av alle lys som står på, mens “romantikk” senarioet demper belysningen, og tenner peisen for ekstra hygge, samt tar opp tv-programmene du går glipp av.

Dette er bare toppen av isfjellet for hva du kan få ditt smarthus til å gjøre. Vi i Smart Elektro kan hjelpe deg med realisering av dine drømmer om et Smarthus.

Varmestyring - Smarthus

Med ett sentralstyrt varmestyringssystem vil du ha full kontroll på temperaturen og forbruket på varme i hjemmet. Ha kontroll uansett hvor du befinner deg eller hva du gjør. 

Hvor varmt eller hvor kaldt du ønsker det, styrer du selv. Du bestemmer når varmen eller avkjølingen skal begynne, er dette et fast tidspunkt kanskje? Varm huset opp før du kommer hjem en kjølig kveld i desember. Eller kontroller forbruket på varmen når du ikke er hjemme.  

Alt styrer du enkelt via telefonen eller nettbrett. 

Lysstyring - Smarthus

Vurdere du å gjøre ditt hjem smart? De fleste som starter på et smarthus begynner med lysstyringen. Smart lysstyring gir deg full oversikt og kontroll over belysningen i ditt hjem.

Med lyset satt opp i et smarthus system, kan du møte alle dine behov til enkel styring av lys. Det kan gjøres gjennom sensorer, tidsinnstillinger og satte senarioer.

Dette gjøre at du får full kontroll, muligheten til å enklere spare strøm og en hverdag som er mer sømløs.

Komplett smarthus løsning

Dersom du er ute etter en komplett smarthus løsningen kan det lønne seg å installere varme og lysstyring fra en produsent. Da vil komponentene kunne fungere best mulig sømløst sammen fra samme app på telefon eller nettbrett.

Flere og flere systemer åpner nå opp for tilkobling av andre produkter, så om du skulle ha flere typer systemer for f.eks talestyring, lyd og bilde, kamera overvåkning vil dette kunne gjøre at det blir litt mer jobb med å sette opp systemet ditt.

Hva annet kan et smarthus gjøre?

Smarthus systemet ditt kan kobles opp mot talestyringsenheter som Google Home og Amazone Alexa

Automatisk regulering av varmen

Styre både innvendige og utvendige persienner. Sensorer kan automatisere solavskjermingen til å gå automatisk opp eller ned avhengig av solforholdet.

Integrere både TV, dekoder og forsterker.

Brannalarmen, Kaffevakt, komfyrvakt osv.

Beskjed dersom strømmen går, vannlekkasjesensoren med mer.

Smarthus teknologi

Få 20% rabatt på alle smarthus løsninger
ved bruk av kontaktskjemaet*

*For å få 20% rabatt krever det at du har et aktivt kundeforhold i Romerike Sparebank.
Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Sinnasnekker`n får Smarthus

I vår lille miniserie i samarbeid med Eaton kan du se Otto Robsahm, også bedre kjent som Sinnasnekker`n, utforske smarthus teknologien og hvordan dette kan endre hverdagen til det bedre.

Smart City Store Lillestrøm

Skap et bedre innemiljø i din bolig. Hos Smart City Store finner du produkter og løsninger med moderne funksjonalitet. 

Vi tilbyr Smarthus-løsninger, som gir din bolig høyere sikkerhet og komfort. I tillegg får du mulighet til å detaljstyre ditt elektriske forbruk og spare strøm og penger.

Besøk showroomet vårt på Torvet 5 i Lillestrøm Smart City Store og se hvor enkelt det er å styre et smarthus.

Vi har laget ferdige pakker for din bolig, som enkelt kan utvides med flere nyttige produkter og løsninger med god funksjonalitet.