Torsdag 8. april kl 08:15 kan du bli med Undervisningsbygg, EST Nordic og Zaptec sammen med oss i Smart Elektro i et gratis webinar.

Tema: Energieffektive bygg- Hva vil fremtidens energiløsninger være for bygg og næringseiendommer? Høye strømpriser, hva kan du gjøre for å redusere energiforbruket og utgiftene dine? Hvordan utnytte smart energilagring? Smarte elbilladesystem for næring, borettslag og sameier, hvordan kan dette løses?

Programmet og foredragsholdere finner du lengre ned.

Når: Torsdag 8. april 2021, Kl. 08:15 – 09:30

Hvor: På nett, fra din egen datamaskin eller mobil

Pris: Gratis

Program

Velkommen

Smart Elektro tilbyr alle elektrikertjenester fra el-kontroller til totalenterprise. Vi har base i Oslo og Lillestrøm og betjener Oslo og Viken

Smart Elektro ble etablert i 2002 og er eid og drevet av de ansatte.
Bedriften har i dag 70 ansatte med bred kompetanse.

Vi leverer svakstrøm- og sterkstrømtjenester til næringsmarkedet og private.

Les mer om oss her

Bærekraftige og energieffektive bygg

Hvordan kan du rehabilitere eksisterende bygg med energieffektive løsninger? Hvilke tiltak bidrar til redusert energiforbruk? 
– 
Bodil Motzke, Miljøleder i Undervisningsbygg Oslo KF.

Undervisningsbygg er Oslos største eiendomsforvalter med nærmere 1,5 millioner kvadratmeter, 169 skoler og 755 bygninger. Cirka 83 000 elever og 12 000 ansatte går gjennom dørene til Undervisningsbyggs lokaler daglig. 

Årlig bygger Undervisningsbygg for over to milliarder kroner, og investeringene gjelder både nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Samtidig er det å sikre riktig, enhetlig og effektiv drift og vedlikehold av bygningsmassen en viktig oppgave.

Nullutslipp på byggeplasser

Jannik Stanger – General manager i EST Nordic vil snakke om energilagring og hvordan dette vil bli benyttet i fremtiden.

EST Nordic er en ledende leverandør av batterier til tunge kjøretøy, marine og industriprodukter. 

EST Nordic utvikler bærekraftige løsninger med fokus på nullutslipp, redusert utslipp, miljø og effektivitet. Nullutslippskrav fra stat og kommune tvinger frem et skifte i flere næringer og produktene sørger for at kravene blir innfridd, at effektiviteten ivaretas og for at bedrifter får et renere, støyredusert og kostnadseffektivt arbeidsmiljø.

 

Smarte elbilladesystem for næring, borettslag og sameier

Pål Magnus Hannisdal, teknisk salgssjef i Zaptec. Med begrenset strømkapasitet i ditt bygg, vil du likevel kunne etablere et ladesystem for lading av elbiler. Et elbil-ladeanlegg skal være enkelt å bruke og utvide etterhvert som beboere/ansatte ønsker lading, bli med å lære hvordan.

ZAPTEC er et norsk teknologiselskap som tilbyr fremtidsrettede ladeløsninger for elbiler til borettslag/sameier, bedrifter, kommuner og private boliger. De designer, produserer og selger både hardware (ladestasjoner, infrastruktur, smartmålere og tilbehør) og software (skytjeneste for administrering av ladestasjoner, betalingstjenesten Charge365, mobilapp mm.).
Alle produktene er utviklet og produsert i Norge.

Hvordan få kontroll på energiforbruket?

Pål Eriksen, salgssjef i Smart Elektro. Hvis du får en god kontroll på energiforbruket ditt – er det potensiale for å spare opptil 30%.
God kontroll får du ved å vite når du bruker energien og hva du bruker det til. 

Smart Energispar skal hjelpe deg med å finne de smarteste løsninger for å redusere energikostnadene, øke komforten og en gi deg en grønnere hverdag.

Det skal fokuseres på bærekraft, miljø og kunnskap som gir rask inntjening for kunden på våre leveranser.

Ønsker du hjelp?

Send oss en melding via vårt kontaktskjema.