Smart Elektro AS
40 62 32 00
Karihaugveien 89
1086 Oslo
Man-Fre: 08:00 - 16:00
Smart City Store
40 62 32 00
Torvet 5
2000 Lillestrøm
Man-Fre: 08:00 - 16:00

Ta kontakt

Direkte: 40 62 32 00

service@smartelektro.no

eller se vår kontaktside

Trygt og smart med nytt sikringskap

Moderne hjem har ofte økt belastning samt mer elektronisk utstyr som gamle sikringsskap ikke er dimensjonert for. Et nytt sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern gir økt trygghet.

Unngå brann

Gamle sikringsskap er en av de største brannfellene i et hus. Slitasje kan føre til varmgang og i noen tilfeller brann. Et nytt sikringsskap bidrar til et tryggere hjem for deg og dine.

Få en enklere hverdag

Automatsikringer er enkle å betjene, det er bare å “knipse” dem på igjen. Du trenger ikke å frykte berøringsskade, være usikker på hvilken sikring som er gått eller tenke på reservelager av sikringer.

Jordfeilautomater og -overspenningsvern

Et alternativ til èn jordfeilbryter er å montere jordfeilautomater. Det betyr at hver kurssikring har integrert jordfeilbryter. Ved jordfeil på en kurs, er det bare denne kursen som slår ut. Vi anbefaler også å montere overspenningsvern. Dette beskytter elektronisk utstyr mot lynnedslag og overspenninger fra nettet.

Priser

Det finnes mange ulike typer sikringsskap. Enkle skap med fire til fem utgående kurser, koster fra kr. 8 000,- inkl. mva. Dette prisbildet avhenger av ditt anlegg og behov. Vi anbefaler en brannforebyggende el-kontroll før vi eventuelt bytter skap. En slik kontroll vil avklare forhold rundt ledningsnettet slik at dere får en riktig dimensjonert og sikker totalløsning.

Last ned produktark (PDF)