Referanser

“Opplever Smart elektro som en meget seriøs og ryddig samarbeidspartner. Dere leverer godt på første forsøk, til avtalt pris og med rett dokumentasjon. Og der det er behov, kommer dere med gode forslag til løsninger…”

PÅL WRIGE

TEKNISK SJEF, MALLING & CO AS

“Smart Elektro har bygget to ladeanlegg for busser og to for personbiler.
Under dette arbeidet har de fremstått som løsningsorienterte, kunnskapsrike, pådrivere og en pålitelig leverandør som har sikret prosjektgjennomføring ihht. tidsfrister selv med større endringer underveis. Norgesbuss er godt fornøyd med Smart Elektro og har langsiktig samarbeidsperspektiv…”

- HENNING BERTHELSEN

TEKNISK DIREKTØR, NORGESBUSS AS

“ In my profession in facilities management and project management its extremely important to have great electricians that you can trust from start to finish. Smart Elektro have always delivered  high quality design and high quality work for me and my colleagues at CBRE…”
PAUL STEENHAUER
PROJECT MANAGER, CBRE AS
“vi veldig fornøyd med dere og hele opplegget dere har rundt internkontroll og utbedringer. Vi referer og anbefaler dere stadig til dere til andre når det gjelder deres utførelse av internkontroll…”
TORE BUSK
PROPERTY MANAGER, COLLIERS
“Samarbeidet med alle i Smart Elektro, Glenn og alle gutta, var meget godt og hyggelig gjennom hele prosessen og arbeidet ble levert som beskrevet og til rett tid med. Dette var første gang vi benyttet Smart Elektro og vi gir våre beste anbefalinger…”
MORTEN MYHRE
TEKNISK DIREKTØR, NORGES VAREMESSE AS